duminică, 11 iulie 2010

Veluze şi apă plată Roua.

Eram în primăvara anului zece mii trei şi patru zile după ce trecuse un val. Eram Robert, Cristi, Alin, Florin, Stemi şi vărul lui K-Gula ( mânca-i-ai pula). Eram în vestul sălbatic ( locul natal al lui Stemi) si găsisem un afiş: „WANTED: se caută crocodilul Lepţic”. ( era un crocodil uriaş şi ştia să tragă cu pistolul)
Intrăm în salonul de care ne-a zis vărul lui K-Gula ( mânca-i-ai pula) şi ne întâlnim cu baronul Cristinel de la Covasna. El ne dă nişte arme de calibru ‘’16 şi cu 34 de gloanţe fiecare. Mergem şi în salonul cu sare iodată şi închiriem un negru, sclav pe nume Miercuri Joi Vinerel. Suntem foarte obobsiţi şi ne căcăm pe Vinerel., ascultăm Inna şi Play and Win şi adormim. Seara o dăm în poezie şi facem o mândărie. Ne echipăm şi ajungem în Amazonia Arctică, unde ploua mai mereu. Ne luptăm 34 de ore cu crocodilul Lepţic . Obosiţi fiind, îl folosim pe Vinerel ca şi scut uman, iar crododilul îl omoară devorându-I maţele şi muşchiul Sternocleidomastoidian. Furios, Alin îl împuşcă pe maleficul animal în GURÂ şi îi fură crocozaurii. (¼ crocozauri = 9 Ł ) Apoi Alin ne părăseşte şi îşi cheltuie crocozaurii cumpărând femei, bani, băutură, o casă, prieteni noi, haine de la Cropp şi KFC, piscină, aripioare şi un deznodământ.
Alin era în vacanţa, iar eu şi Cristi ne întâlnim cu arabu’ ăla din armată pe care l-am ajutat să-şi recupereze petrolul( îl chema Pogykâ). Acum el era foarte bogat şi ne-a oferit o vacă de aluminiu care făcea aur.
Apoi ne găsim cu Stemi şi Florin care îl omorau pe vărul lui K-Gula ( mânca-i-ai pula) pentru că se futuse cu ~``~B3B3LusHa~``~~``~Tha~``~...:X:*. Plecăm toţi patru şi ne ducem în Taj unde ne întâlnim cu Clem. Taj, dacă nu ştii este un oraş în Vizireni. Ne ducem la râul Buzău şi facem o baie zdravănă. Apoi ne construim o plută din crengi de plop şi nişte oase de la Miercuri Joi Vinerel. Mergem uşor pe râul Buzău, după 10 minute pluteam în voie pe Siret. Reuşesc să prind un peşte cu harponul facut din oase de la Vinerel. Peştele nu cântărea 34 de kg, ci doar 20. Florin aprinde un foc şi gătim peştele cu tot ce mai rămăsese din Vinerel. Eram cu toţii săturaţi, am adormit, şi când ne-am trezit, pluteam pe Dunăre. După încă două ore observăm că ne urmărea baronul Cristinel de la Covasna care îl vroia înapoi pe negrul Miercuri Joi Vinerel . El avea o barcă cu motor şi punem şi noi în funcţiune motorul construit de Robert şi Stemi din peştele pe care l-am mâncat şi câteva oase de la Vinerel. Aveam viteză mare, dar Cristinel avea o barcă puternică. Apoi Florin observă o creangă foarte joasă, ne ferim cu toţii şi Cristinel cade în apă şi moare deoarece avea lanţul de aur la el. Mergem noi ce mergem, trecem de ecluză şi în cele din urmă ajugem la Marea Neagră. Stăteam cu toţii pe plajă, ne relaxam şi înotam. Când deodată auzim un strigăt: „băăăăăăăăăăăăăăăăăăăă”. Era Alin ,care era ţinut in lanturi de TIŞCÂ pe un vapor care cădea cu viteză mare în mare. În acel vapor se aflau reviste Evrika, la care dacă cumpărai abonament, îţi punea un 10. Da’ cu nota care o luai în lucrare , ţi-o aduna cu 10 şi împărţea la 2 iar noi luam numai 2 şi 3 în lucrări. TIŞCÂ îi spunea lui Alin: „ uite asta păţeşti dacă nu plăteşti”
Vaporul cade tare în apă, ne stropeşte pe toţi cu apă, noi ne ridicăm în picioare, iar TIŞCÂ zice: „luaţi loc! ”
Atunci apare una, bLondutza_94 şi îi dă una în cap lu TIŞCÂ. Ei îi placea de altu si avea fereastra ora asta.
Noi furam un vapor şi mergem după TIŞCÂ, însă pe vaporul lui îl zarim pe Coco Geambo care iesise din dormitorul lui T.M(care avea un pat matrimonial), acesta făcuse o alianţă de vreo 7 ore cu TIŞCÂ. Erau cei mai tari din continentul Atlantida care se scufundase de mult.
Coco geambo şi TIŞCÂ aruncau cu cornuri Magic în noi. Noi ne adăpostim cu revistele Evrika pe care le cumpărasem. Atunci vine Pogykâ cu un vapor mare de luptă şi mooolte cipsuri şi Pogykâ avea la status la vapor: „care ai treabă cu mine, sună-mă”. Pogykâ era mare şmetel şi cu el venise toţi oamenii credincioşi care nu au fost niciodată la biserică , dar care aveau acasă câte un tricou cu Puyol şi câte un bilet pentru finala campionatului mondial de spalat covoare dintre Olanda şi Spania, ediţia 2010. Printre ei se aflau şi Florin Salam si Grasu XXL ( care ţi-l bagă pe maronel ) şi înainte să înceapă să cânte, o bat pe Şachira cu furtunul de la aspirator şi îi iau toţi banii adunaţi la C.M. apoi încep să cânte melodia „Sunt tânăr de ani şi am fabrică de bani...by Ouţu. TIŞCÂ şi cu Coco Geambo când au auzit melodia au început să se zvârcolească la fel ca vampirii ăia din filmul ăla „Nea Mirel + 2 fete bune” când aruncai apă sfinţită pe ei şi mureau. TIŞCÂ cu Coco Geambo au sărit dupa vapor în apa şi i-a luat dracu pe amândoi . După ce l-am salvat pe Alin, el şi-a cerut scuze că ne-a părasit pentru femei şi băutură iar noi l-am iertat dar dede_dede a ieşit după mess . Cu toţii am fost bucuroşi şi am dat o petrecere cu apă plată Roua şi castraveţi muraţi cu jeleu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu